Forum www.stulejka.com Strona Główna www.stulejka.com
Centrum informacji o stulejce

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

dr Piotr Cieśliński - Poznań

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.stulejka.com Strona Główna -> O Lekarzach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stiwen

PostWysłany: Wto Lis 17, 2009 7:10 pm    Temat postu: dr Piotr Cieśliński - Poznań Odpowiedz z cytatem

witam. czeka mnie zabieg usunięcia nabytej stulejki w bardzo wczesnym stadium. czy ktoś miał styczność z dr Cieślińskim z Poznania? z góry dziękuję za wszelkie informacje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Misza

PostWysłany: Pon Sty 04, 2010 6:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj.

Polecam Dr Cieślińskiego (zabieg miałem w sierpniu 2009r.).

Spokojny, rzeczowy i konkretny lekarz. Przez cały czas "pod telefonem" (nawet jeżeli nie mógł odebrać to oddzwaniał).

Na pierwszej konsultacji (kontroli) byłem już 3 dni po zabiegu (ze strachu:D).

Samego zabiegu nie ma co się bać i odkładać. Ja jestem już po i jest wszystko ok.

Życzę wszystkiego dobrego
Powrót do góry
tomekr

PostWysłany: Pon Kwi 19, 2010 5:16 pm    Temat postu: zabieg Odpowiedz z cytatem

Witam, chciałem się podzielić moimi doświadczeniami. Kilka tygodni temu miałem wykonany zabieg plastyki napletka i wędzidełka przez doktora Cieślińskiego. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Doktora, ma bardzo dobre podejście do swoich pacjentów, jest miły i wszystko tłumaczy w sposób bardzo zrozumiały. Na pierwszej wizycie wykonał mi również bad. USG bo narzekałem na bóle nerek, a w rodzinie choroby nerek występowaly już wielokrotnie. Sam zabieg trwał coś ok. 50minut i faktycznie jak mówił Pan Doktor był mniej bolesny niż wizyta u dentysty. Po 2 tyg miałem usunięte szwy ,a po 3 tygodniach zapomniałem już zupełnie o moim problemie. Z efektu jestem zadowolony. Prawdą jest również to że można liczyć na stały kontakt telefoniczny.
Moim zdaniem warto polecać takich lekarzy.
Powrót do góry
kow_al

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 8:07 pm    Temat postu: zadowolony Odpowiedz z cytatem

Miesiąc temu miałem zabieg, do Doktora trafiłem dzięki dobrym opiniom na forum. Jestem badzo zadowolony. Laughing Pan doktor zalecił jeszcze stosowanie maści na blizny ale zastanawiam się czy to konieczne. Efekt bez nich jest już bardzo dobry. Polecam!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.stulejka.com Strona Główna -> O Lekarzach Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: