| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
stiwen
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 7:10 pm Temat postu: dr Piotr Cieśliński - Poznań |
|
|
| witam. czeka mnie zabieg usunięcia nabytej stulejki w bardzo wczesnym stadium. czy ktoś miał styczność z dr Cieślińskim z Poznania? z góry dziękuję za wszelkie informacje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misza
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Polecam Dr Cieślińskiego (zabieg miałem w sierpniu 2009r.).
Spokojny, rzeczowy i konkretny lekarz. Przez cały czas "pod telefonem" (nawet jeżeli nie mógł odebrać to oddzwaniał).
Na pierwszej konsultacji (kontroli) byłem już 3 dni po zabiegu (ze strachu:D).
Samego zabiegu nie ma co się bać i odkładać. Ja jestem już po i jest wszystko ok.
Życzę wszystkiego dobrego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomekr
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 5:16 pm Temat postu: zabieg |
|
|
Witam, chciałem się podzielić moimi doświadczeniami. Kilka tygodni temu miałem wykonany zabieg plastyki napletka i wędzidełka przez doktora Cieślińskiego. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Doktora, ma bardzo dobre podejście do swoich pacjentów, jest miły i wszystko tłumaczy w sposób bardzo zrozumiały. Na pierwszej wizycie wykonał mi również bad. USG bo narzekałem na bóle nerek, a w rodzinie choroby nerek występowaly już wielokrotnie. Sam zabieg trwał coś ok. 50minut i faktycznie jak mówił Pan Doktor był mniej bolesny niż wizyta u dentysty. Po 2 tyg miałem usunięte szwy ,a po 3 tygodniach zapomniałem już zupełnie o moim problemie. Z efektu jestem zadowolony. Prawdą jest również to że można liczyć na stały kontakt telefoniczny.
Moim zdaniem warto polecać takich lekarzy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kow_al
|
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 8:07 pm Temat postu: zadowolony |
|
|
Miesiąc temu miałem zabieg, do Doktora trafiłem dzięki dobrym opiniom na forum. Jestem badzo zadowolony. Pan doktor zalecił jeszcze stosowanie maści na blizny ale zastanawiam się czy to konieczne. Efekt bez nich jest już bardzo dobry. Polecam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|